Concert HW Vokaal 2020 – algemeen

Na het zeer geslaagde kerstconcert ‘He is Born’ in december 2018 zal HWVokaal opnieuw een groots opgezet concert verzorgen op 28 maart 2020.

Het thema is ‘Van kribbe naar kruis… en verder…’. Waar ons vorige concert eindigde bij de geboorte van Jezus, wordt nu begonnen bij deze geboorte en volgen we Jezus tot en met de opstanding en Hemelvaart…

Het concert is bedoeld voor een breed algemeen publiek, zowel religieus  als niet religieus. Het verhaal zal een herkenning zijn, dat echter niet op de gebruikelijke manier gebracht gaat worden. Er wordt immers gezongen en een verteller zal tussendoor het één en ander voordragen. Ook worden er aan deze muziek prachtige beelden toegevoegd die het geheel gestalte zullen geven.

Het concert is toegankelijk voor jong en oud. Door de opzet en presentatie zal het voor de jeugd boeiend en interessant zijn, maar ook voor de ‘oudere’ luisteraars zal het zeer toegankelijk zijn. Wij streven naar een concertvorm bestemd voor elke leeftijd en zonder voorkeur voor ras of geloof…

Aan het concert werken naast het koor HWVokaal ook een aantal musici en solisten mee.(klik hier voor details).

Het concert wordt gehouden in Gebouw de Poort – Polderlaan 1 in Oud-Beijerland.

Kaarten kunt u nu reeds bestellen door te mailen naar info@hwvokaal.nl of door te bellen naar telefoonnummer 0186-621764.